Welkom bij Bloemsierkunst Verbakel

Wij danken u hartelijk voor het bezoeken van onze website waarbij u online bloemen en artikelen kunt bestellen.

Bloemsierkunst Verbakel is al sinds 1983 gevestigd in het mooie dorp Eersel. In onze winkel vindt u een zeer groot assortiment bloemen dat zeker tot de grootste van de Kempen behoort. Er zal zeker ook voor u iets bij zijn. Wij maken een bestelling voor u met groot plezier en zeker de kwaliteit zal u verrassen.

Wilt u iets bijzonders of iets zeer persoonlijks, dan kunt u ook bellen naar onze zaak (tel: 0497-516385). Wij als team van 10 mensen staan u graag te woord en samen met u maken wij uw bestelling een lust voor het oog. Wij zijn gespecialiseerd in bloemen, bloemstukken, grafwerk, bruidsboeketten, planten en decoratie/kadoartikelen.

Neem gerust de tijd om onze website te bekijken. We zijn aangesloten bij Fleurop-Nederland en voor grote bestellingen mailt u ons en we nemen graag contact met u op. Wij hopen u te mogen begroeten en uw bestelling zal met grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Graag tot ziens!

Webwinkel

Vóór 12:00 uur besteld, vandaag afgeleverd
(zon- en feestdagen uitgezonderd)

Webwinkel

Eenvoudig bloemen bestellen en laten bezorgen in Eersel! Wij geven 7 dagen vaasgarantie.

Online shoppen (bloemen boeketten rouwwerk) bij Fleurop bloemist Bergeijk
Via onze webwinkel kunt u boeketten en planten bestellen, maar ook kunt u in alle stilte online of buiten de winkeltijden ons assortiment rouwwerk bekijken, bestellen en laten bezorgen.

Ook voor het bestellen en laten bezorgen in Bergeijk van rouwbloemen begrafenisbloemen rouwwerk grafwerk rouwboeketten troostboeketten condoleance-boeketten etc. zijn wij het juiste adres.

Heeft u speciale wensen? Neemt u dan even contact met ons op, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Klik hier om online een boeket uit te zoeken en te bestellen.

– Vóór 12:00 uur besteld, vandaag afgeleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).
– 7 dagen vaasgarantie.

Wij bezorgen bloemen en boeketten in Eersel | Reusel De Mierden | Bladel | Veldhoven | Bergeijk | Valkenswaard met onze eigen bezorgdienst. Voor het bezorgen van bloemen en boeketten buiten de genoemde plaatsen maken wij gebruik van het bij Fleurop aangesloten bloemisten netwerk!

Dezelfde dag bestellen en bezorgen van bloemen en boeketten in Bergeijk is dus mogelijk, mits voor 12:00 uur besteld!
Bloemen en boeketten bestellen en bezorgen in Bergeijk middels eigen bezorgdienst.

Afscheidsbloemen

Als directe familie heeft u een ruime keus uit traditionele kleuren als wit en rood, maar ook zeer kleurrijke arrangementen. De verschillende thema’s maken wij in de bekende vormen als druppel, biedermeier of rouwboeket. Prachtige rouwboeketten waarmee u als nabestaande op een persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Kistbedekkingen

Bloemrijke afscheidsgroet Een kistbedekking is een royaal rouwarrangement dat boven op de deksel van de kist wordt geplaatst. Een klassieke kistbedekking is bloemrijk van aard en bedekt de gehele lengte en breedte van de deksel. Toch kan een kistbedekking ook heel transparant, modern en zelfs minimalistisch zijn. Dan wordt er bijvoorbeeld gewerkt met bamboestokken of mooie takken, lieflijk aangekleed met tere bloemen, zoals orchideeën.

De mogelijkheden bij een kistbedekking zijn feitelijk oneindig. Niet alleen kan het arrangement in iedere gewenste grootte gemaakt worden, ook qua vormgeving is er veel mogelijk. Klassieke kistbedekkingen zijn vaak strak en symmetrisch van aard, maar in hedendaagse creaties mogen de bloemen en bladmaterialen ook mooi over de deksel slingeren of als een kleurige bloemenwaterval over de rand heen hangen.

Speciale vormen

Sommige mensen willen graag een persoonlijk item verwerken in een rouwstuk, zoals een skateboard of een knuffel als het een begrafenis voor een kindje betreft. Terwijl een aantal voor bloemwerk in een speciale vorm kiest, bijvoorbeeld een vlinder of een krans. Ook voor urnen is er passend bloemwerk.

Je kunt kiezen voor kistbedekking of voor rouwboeketten die bij een kist worden neergezet. Er is geen goed of fout; het is jouw keuze!

Previous
Next

Bruidsbloemen

Of je nu op zoek bent naar alleen je boeket of naar al je bloemen op jullie bruiloft. Ons team kan jullie met alles wat over bloemen gaat helpen. De boeketten en bloemen zijn puur, uniek en persoonlijk.

Ons talent voor kleurcombinaties en prachtige samenstelling van bloemen zal bijdragen aan jullie perfecte huwelijksdag

BLOEMEN ABONNEMENTEN

Kantoor en Thuis
Groen en bloemen geeft energie. Bloemen en planten werken sfeerverhogend, rustgevend, en stress verlagend. Kortom, bloemen en planten creeren een prettige omgeving. Wij kunnen dit voor u verzorgen in een vorm van een abonnement of een interieurbeplanting op maat.

Wonen
Groenadvies met eigentijdse ideeën om uw interieur een groene boost te geven. Passend bij u wensen en u budget

abonnementen-geert-verbakel
Scroll naar top